ODVRÁCENÁ TVÁŘ
Omamně krásná nevěsta.
Dokonale čistá.
Má gumový rukavice na rukou,
a kráčí v kanadách.
Ostnatej drát zašlapala.
Hluboko,
do tvýho srdce.
A vůbec při tom neplakala.
Jak absurdní…
Osamělý krásky,
hledaj společnost.
Sou však děsně drahý,
berou za prachy.
Kurvy jedny.
Stejně k ránu zdrhnou,
a nechaj po sobě jen jednu,
cigaretu nevykouřenou.
Jak morbidní…
Tohle je ta krása světa.
Poznáváš ji ?
Potkáváš ji každej den.
Na první pohled je skrytá,
ale je všude kolem.
Támhle taky…
Komentáře (0)