Plná pusa slov, nechceš to raděj zkrátit.
Když to řekne šovinista. Každá žena se
potřebuje vymluvit.
10.06.2007 20:23:00 | jehlaspichlas
Ty jsi Jani jedno z mojich sluníček:o) a navíc jsi moje černý svědomí...atd...rozhodně mezi ně nepatříš!
10.06.2007 19:49:00 | Severka
hm... a za trest by se ti měli omluvit něčím podobně úžasným... většině by z toho vymýšlení praskla hlava...No a taky tajně doufám, že mezi ně zas až tak nepatřím...
10.06.2007 19:48:00 | prostějanek