Stýskání
Anotace: Další nostalgická...
Krásný čas skončil,
uvadla křídla víl.
Luna nad krajinou
ozařuje scénu jinou.
Chybíš v ní ty,
zbyly jen hor štíty.
Už se sem nevrátíš,
dobře to víš.
Uzamkneš v srdci
krásu vlahých nocí.
Zbývá jen rána, která bolí.
Pro ni zapomeneš na cokoli.
Komentáře (2)
Komentujících (2)