Poslední...
Anotace: Já vůbec nevím, co na tohle říct...:( Asi těžko někdo pochopí...ale já se nedivím.
úsměv od ucha k uchu,
voňavý parfém tvůj,
bílí pokoj bez dostatku vzduchu,
a ty nejsi můůj...
Procházím ulicí a poslouchám písně,
scházíš mi stále víc,
(je to hloupé??)
vždyť ty víš..
Oči co chtějí plakat,
úsměv co se schovává,
láska, co nemůže dýchat,
tobě se oddává,
Ticho, co ničí mou duši,
zlost co právě nastává,
srdíčko stále buší,
a moje poslední slova dopsaná...
Komentáře (3)
Komentujících (3)