živote...

živote...

Anotace: jedna pro tebe živote

živote, chybí mi láska,
tak jako gemblerovi sázka,

živote, já začínám mít strach,
další kluk co ode mně plách...

víš,živote, můžu tě o něco poprostit?
umíš si štěstí procedit?
a pak mi ho dokážeš dát?

chybí mi:
pohlazení,
kluk, co se nezmění,
láska co dozrává,
štěstí, který neznám já...

živote,
jestli mi nedokážeš tohle dát,
tak mi věnuj nůž, co bude za něco stát,
probodnu si srdíčko
víš živote, aspon maličko,

Víš
mě ta bolest strašně bolí,
a mám stále pocit, že se to nezahojí...

aspoň někdy...
Autor Mispul, 11.06.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju

11.06.2007 19:47:00 | Mispul

krasna :-)

11.06.2007 19:39:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí