Anotace: Někdy se stávají věci, které nechceme, aby se děly, ale už s tím nemůžeme nic udělat, i když bychom chtěli...
Je vážně silná. Souhlasím s Meiv. Máš vlastní styl, který se možná někomu nebude líbit, nebude "dokonalý", ale aspoň tím tvoje básně neztrácejí smysl jen aby se rýmovaly. Hlavní je mít o čem psát. A to ty máš, zdá se mi. Jen tak dál. :-)
21.01.2008 11:36:00 | Isobel
smutná, ale mimořádně povedená, četla jsem si toho od tebe víc a tvoje básničky mají nějaký smysl -pointu, takže piš s chutí dál - moc se mi to líbí!:-)
23.08.2007 22:44:00 | Meiv