Slepé zoufalství
Anotace: .. Mno .. bylo to silné, tak jsem to napsala .. Taková básnička z metra.
Dochází mi síly,
jsem na hraně naprostého vyčerpání.
Všude je plno lidí,
kteří mně nezachrání.
Napravo, nalevo,
vidím známé tváře,
co vypadají,
jakoby právě vyskočily z kalendáře.
Nechtějí mě znát,
protože já už jim pomohla,
už se nemusejí bát,
protože já je z problémů vytáhla.
Sobeckost a naivita
pletou se mi pod nohama,
už nemám ani sílu,
abych se o svůj mizerný život připravila.
Když poslouchám slepého hudebníka,
jak píská svoji smutnou melodii
ve vestibulu metra,
přijde mi to všechno zlé
"..Tak dávno , dávno již.."
Jsem ráda,
že to všechno aspoň vidím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)