Sama
Anotace: ne fakt se mi sem nechce nic psat...
Mám ti povídat?
jak roste tráva..
jen trochu váhá
zeleň svou prostrčit
budoucnost naznačit..
mám ti zazpívat?
jak šumí lesy..
neklidně,nevinně
skoupě a temně
plaše a jemně..
mám křičet?
já chci být sama
jsem svoje dáma
mám nohy
ruce
oči dvoje
a všechny jsou jen moje
tak otoč se..ať můžu jít..
Komentáře (5)
Komentujících (5)