Vladimíru Holanovi
Anotace: Váhal jsem jestli zde má dát tuto báseň, protože je možná až, nechci říci kopírující, ale dejme tomu přeinspirovaná.
Končíš mne živote
v prázdném prostoru.
Co bude poté,
až utonu?
Nemůžu být bez času,
prostě nebudu.
Čekat na spásu
beze studu?
Tak jsme tady žili,
smáli se,
trpěli.
Snažili se i nesnažili
a té kryse
písně pěli.
Komentáře (0)