Zasněná dívka
Anotace: něco o přírodě a nás....jako o lidech :)..kdybyste to nahodou nechapali...nejsem zadna aktivistka to si fakt nemyslete...ale tak me to napadlo a je to tady :)
Pod vodou a pouští
něžná dívka vpouští
tiché vlny
zahaleny
bílou ručkou
plete květy
na oblohu
věší léty...hvězdy
a večer s lunou
zazpívá si
celý svět se vejde
v hebké vlasy
její dech
jak louka rozkvetlá
její slzy
jak moře prokletá
její srdce
jak láva v hlubinách
její oči
jak luna skrytá v tmách
žije si jen tak
nevnímá čas
a nevidí...jak blíží se dítě...vlastní..
její vrah!
Komentáře (4)
Komentujících (4)