Kam se poděla ta dobrá víla?
Anotace: ...osamělý večer...
Nasávám výpary
vonných tyčinek
a s nimi večerní melancholii
a zapíjím vodou
/co jako voda vůbec nevypadá/
Nevnímám
/snad jen tu vůni ano/
poslouchám
depresivní tóny
s krákavými hlasy
lidí co jdou okolo
Točení hlavy
který jako by signalizovalo
/a to příjemně/
že už to bude všechno pryč
Dřímající síla
a neuspokojivá malátnost
/Kam poděla se ta dobrá víla?/
Komentáře (2)
Komentujících (2)