Prohra
I když prohraješ,
nepřestaň doufat,
zase povstaneš,
začneš si troufat.
Fiasko ač fatální,
jistě není finálni.
Ze špíny, prachu vyhrab se
a na vlastni postav se!
Příště dařit se ti bude lépe.
I když zdá se to fikcí.
Nebuď zase dítě slepé,
věř si, buď víc jistý...
Komentáře (3)
Komentujících (3)