Depka
Anotace: Jo zas mě capla, jaro, nejaro...
Žít?
Proč? Nač?
Neustále se za něčím pachtit.
Mít kde spát,
mít co jíst,
základní potřeby,
životní potřeby.
Být na ostatní slušná.
Vycházet s každým,
i s vrahem!
Proč?
Mě se chce řvát!
S ostatními se rvát!
Přetlak křivd a ponížení.
Jak se jenom s tímhle srovnat.
Srovnat se sebou,
nebo s životem.
Takhle zalézt někam pod zem,
prorůst kořínky trávy,
broukům úkryt poskytnout,
vytvořit jen temný kout.
Nemít mysl, nemít cit
a pro nic se netrápit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)