Změna
Byl jsem světlo i krása
někdo mi řekl, že jsem láska
úsměv a zář
to oni říkali, kdo je má tvář
co jsem byl
to už zapomenuto jest
teď jen někdo napoví
ty už nejsi jeden z hvězd
kam tedy patřím
toť už není můj zájem
levá i pravá ruka se chytá
do svého nitra jen bezbolestně zaniká
Komentáře (2)
Komentujících (2)