Návštěva u lékaře
Prosím, ať už mě nic nebolí
pane dokrore dám vám za to cokoli.
A odkud bolest přichází??
Jaká je příčina nesnází??
Kdesi za hrudní kostí,
je příčina mích těžkostí.
A kdy vás bolí nejvíce??
Když večer stojím na zápraží
a cítím jak čas neůprosně běží,
když milence spatřím v objetí
těžko se ubráním dojetí..a zlobě a smutku
Tak to je v srdci zádrhel
cosi mu chybý...
dám vám radu-
až půjdete zítra zvečera
okolo brány kostela
srdce vytrhněte z hrudi
a do kamené zdi schovejte
i bez něj žít se dá
milít se nedejte
stačí kámen za něj nastrčit
a bez bolestí budete žít
jak řekl udělala
teď už jí nic nebolí
nezná smutek ani veselý
KÁMEN NIC NECÍTÍ
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, 0-0
Komentáře (4)
Komentujících (4)