Anotace: ... tak si to přeečtěte a uvidíte.., možná pochopíte..
Třeba to má důvod, že ten hlásek tvojí dušičky můžeš slyšet jen ty...Třeba bys jí měla naslouchat...A dát jí pochopení ty sama...
21.01.2008 11:42:00 | Isobel
Říká se, že v káždém z nás je duše jen půl,
ta druhá půlka čeká někde tam venku, za prahem.
15.06.2007 09:10:00 | Jacues W. Moucheron