zklamal..
Anotace: ...tak jako každý jiný..
Jak vydržet to tu mám,
když ve svém srdci jen bol a klam skrývám?
Když myslím na Tebe v noci jen
a nechávám si zdát krásnej sen.
Miloval jsi mě ale já tvé city neopětovala
a teď..
..za chybu jsem zaplatila..
Už nečtu ty řádky s krásnýma slůvkama,
nedokážu se bavit a flirtovat s klukama..
Ty jsi mě na celý život poznamenal..
ale co nejvíc..
..ublížil si mi a především
..zklamal..
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: Liss Durman
Komentáře (3)
Komentujících (3)