Temnota
Anotace: ... Prosím o komentáře...
Temnota a rudý šat
Černé slzy v očích
Buď již tiše, přestaň se ptát
Na oknách jsou mříže
A po nich stékají
Těžké kapky líně
Tvář ti jemně líbají
A končí v tvém klíně
Černé mraky na nebi
Ošklivě se šklebí
A stesk, který na tebe
Z nebe smutně hledí
Komentáře (0)