Anotace: Někdy pláčeme:-(, někdy se smějeme:-)
Souhlasím s paranoidandroidem. Nemám nic proti jednoslovným veršům, ale musí se umět napsat.
16.06.2007 21:37:00 | Elvien
je to takové...nijaké, nevím. moc toho ve mně, jako nezaujatého čtenáře, nenechá (přestože pro tebe to má určitě nějaký hlubší význam).
16.06.2007 21:29:00 | paranoidandroid