Anotace: Každý má nějaké iluze...a zvlášť nešťastně zamilované holky... co myslíte???
Iluze? Ano - má je každý, nebo alespoň měl, neboť o ně už stačil přijít. Kdo bude další na řadě? Třeba právě zamilované dívky..
"Sbohem a šáteček,
pardon
- omluva ode mne?
- Ne.
Můžete si ta to sami,
nebo já, někdo jiný?
Promiňte - smůla..."
17.06.2007 12:20:00 | Stínolez