Anotace: Taková no...Psaná ve škole...Podle toho taky vypadá, že?:)
vážně moc pěkný... Ani mi to na tu školu tak nesedí... Nechápu že se tam na to dokážeš soustředit... mě tam většinou všechny nápady opustí... Ale sama vim, že to je pravda, když sis o mě opírala nohy, viď?
19.06.2007 17:01:00 | Turmawen cherry
Nepsala jsem to s rymama...Jedinej rym tam nemel byt...
18.06.2007 13:42:00 | Me and you and all the others