Tak sama...
Anotace: Báseň je v podstatě o mě samé...:(
Tak sama cítím se na světě
jak přísudek holý ve větě
Tak sama cítím se v létě
jak v barevném vodním květě
Myslím na své přátele i nepřátele
nechci přítele či nepřítele
Vzpomínám na jednoho myslitele
co přestal věřit na závěje
Ráda mám všechny lidi kolem mě
nehodnotím knihu z vně
Mám ráda nejvíc Tě
chtě, či nechtě
Ukončím svůj život krátký
utkaný z tenké látky
Tím uzavřu všechny hádky
budu vžívat se do pohádky...
Komentáře (1)
Komentujících (1)