Nečekej celý život
Anotace: no prostě při poslechu nějaké muziky z romantismu,ale už fakt nevim od koho to bylo :P
u stromu bosá dívka sedí
necítí nic
dopředu hledí
chodící po špičkách
mezi stromy šustí
radost...
poslední list padající
není slyšet zlost
žal netopí se v víčka tvá..
chvíle
stravující víru
každou
jen rozhlédni se všude něco svítí
neříkej že pro tebe není zbytí
když neodbytné myšlenky
na propast
a na přežití
skoč
ať hladina se rozčeří
Komentáře (5)
Komentujících (5)