Bez názvu
Anotace: Tys můj anděli..
Tys můj anděli,tys dal mi štěstí,
propůjčil si mu náhle lesk,
já sevřela své dlaně v pěsti
a vykřičela svou radost a touhu do nebes..
Daroval jsi mi křídla svá,sněhobílá,
aby má naděje celý svět obletěla,
aby našla to,co celý život hledá,
zastihla ji však nenadálá mlha...
Komentáře (0)