Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Prosím žijte svůj život tak, aby jste nedopdli jako člověk z této básně. Máte jen jeden život. A važte si svých přátel.

Přemýšlím nad sebou,
jsem sám,
mám jenom vzpomínky,
těmi se probírám.

Jsou moje zlato,
můj poklad,
o mé minulosti,
jediný doklad.

Vzpomínka na čas,
na šťastný den,
je už jen ve mě
a chce se jí ven.

Je moje zlato,
můj poklad,
o mé minulosti,
jediný doklad.

Hlídám je v sobě,
mám je tak rád,
vždyť právě ony
drží můj pád.

Jsou moje zlato,
můj poklad,
o mé minulosti,
jediný doklad.

Nikdo je nezná,
nikdo o nich neví
a před branou pekla
můj život mi zjevý.

Jsou moje zlato,
můj poklad,
o mé minulosti,
jediný doklad.
Autor Regnator, 19.06.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Též mám rád vzpomínky, jen rád vzpomínám s ostatními nebo se podělím s někým...

28.06.2007 21:40:00 | d---

líbí

Někdy se právě tohohle bojím, aby mi nezůstali jenom ty vzpomínky... hezký...

19.06.2007 17:09:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel