Výkřiky ticha
Výkřiky ticha bodají mě do spánků,
sám se svými myšlenkami zůstávám.
Na nohách jen jednu topánku,
když sedím na své posteli stále sám.
Kruté probdění ze snění neviného,
jež promění mou duši v neštěsí.
Spánek, se všemi slastmi jeho,
ztvrdne v zatnuté pěsti.
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: MiaaWei
Komentáře (0)