smutná báseň
Anotace: loučení s láskou
Tam, kde květy voní, tam den se noci kloní
Tam bych chtěl žit s tebou, kolíbat se tvojí něhou
A lásku krásnou prožívat, zpátky se již nedívat.
Bohužel láska je věc vratká, malá chyba a zavře za sebou vrátka.
Pak je pozdě litovat, srdíčko dál věnovat,
Již láska tě víc nepřijme a na srdci další jizva přibude.
Takhle krásné lásky končí, i ty nejkrásnější se loučí.
Komentáře (0)