Anotace: Samota na mě přichází, a tak píšu tuhle báseň...
Moje oblíbená kapela zpívá, že Samota je milosrdná-možná trochu bolí- ale když netrvá dlouho, dá ti čas na přemýšlení, a během toho se dá dojít mnohdy zajímavým koncům (a třeba novým začátkům...)
06.07.2007 21:04:00 | Veru
Moc pěkný! Líbí se mi ten způsob veršování...jsou tam, kde se to hodí, jsou dobře zvolené...působí to fakt moc hezky. ;-)
29.06.2007 11:36:00 |