SLZY
Na dlaň stékaj slzy černý,
tvůj poklad pukl závistí.
Za tos ty nemohla,
ty jsi neutíkala.
On měl srdce jinde,
a nechtěl pokračovat u tebe.
Nesmíš se po něm ohlížeti,
jinej může po tobě shlížeti.
Sklamání brzy přejde,
a ty půjdeš míle dále.
Komentáře (0)