SLADKÉ SNĚNÍ
Anotace: Občas někdo poletuje s balónky na rukou...
SLADKÉ SNĚNÍ
Kolem zápěstí máš provázek.
A na konci balónky,
nafouklé heliem.
Hezkej obrázek…
Vezmu si špendlík,
a jeden po druhým,
propíchnu s klidem,
ledovým…
Se stejným klidem,
s jakým jsem tobě,
probodla srdce,
když ses mě ptal,
zdali tě miluji…
Komentáře (0)