Zakázané ovoce
Anotace: já a moje zakázané ovoce.. na která asi umřu
Strach
se pomalu ztrácí
když trhám
zakázané ovoce
den co den
tolik let
Bůh je daleko
někde pryč
a jablka sladká
jako med
jsem otrokem
svých vlastních
závislostí
a ztrácím pojem
o světě
kde to jsem?
co se děje?
kde jsou moje jablka?
Rozmazané
nervózní fleky
bez jediné
cigarety
to sladké zlo
krájím svůj pot
nožem na stejky
chci chlapa!
nebo radši dva
pořádné bejky
ukojit své pudy
mám sucho
v krku
co mi chybí?
Na chuť
sklenku vína
druhou
třetí
a už to letí
Zakázané ovoce
slastně vychutnávám
v ústech mi taje
už dávno
jsem vyhoštěná
z ráje..
Komentáře (4)
Komentujících (4)