Řekla si a já ti věřila
Anotace: Nejednou jsem za poslední dobu řekla ,,Neboj se..."
Řekla si, že se nebudeme bát
A já ti vššchno věřila
Tak jsem se začala vesele smát
A ty jsi tam pak nebyla
Já stála uprostřed nádraží
Na zádech závaží
Velké těžké bagáža
Kdo z těla mi je odváže?
Víš jaká je zrada?
Jak chutná a jak zní?
Mám ti věřit? Máš mě ráda?
Teď září z tebe- A co já s ní?
Komentáře (4)
Komentujících (4)