Odraz
smutek naráží na ostré hrany beznaděje
šedavé stíny plují po nebi
světlo se ztrácí, samota zebe
život je houpačka z pouti
klesám až na dno poznání
doufám že najdu pevnou půdu
pro odraz do výšek mého snění
pro překonání smutku
Komentáře (1)
Komentujících (1)