Neprůbojný
Roztrhnu tě jako hada!
vykřikl
bez zkušeností
s trháním hadů
Zloba si vzala
malé botky
tlačí to a tak
trochu skuhrá
jen aby se obrana
nepropadla hanbou
Stydím se být hrubý!
hlásal titulek
v jeho výrazu
doslovný překlad
z mrtvého jazyka
přeložila jeho osobnost
bez nároku na honorář
Položil si své
tupé lokty na stůl
schoval hlavu do dlaní
a snažil se udržet
suchá koryta
koutků
Do minuty byla zaplavena
Komentáře (5)
Komentujících (5)