NEVŠÍMAVOST
Anotace: :-) Mě zlomený žebra nevadí....pochopíš ?
Obrazy malířů
Objetí milenců
Drž mě pevně
Rup…
Sklenice od vína
A hvězdné nebe
Rup…
Někdo chtěl mi tě vzít
Tak jsem se chytla pevněji
Rup…
Už je to pryč neboj se
Lásko ?
Proč jsi mi zlámal žebra ?
Komentáře (3)
Komentujících (3)