Lidi
Anotace: Občas by člověk potreboval být sám... ale copak to jde, když je všude tolik lidí? Snad možná na chvíli... ale to nestačí...
Nechápu lidi,
co jsou teď a tady,
musím poslouchat drby
a sbírat jejich rady.
To se jim to radí,
když nejsou v krizi
a jejich srdce vlastní
jim nepřipadá cizí.
Však oni vzpomenou si
jak pomůže jim psaní,
než jen věčné
kamarádů ptaní.
Komentáře (4)
Komentujících (4)