Anotace: ...plnou sklenku prázdných myšlenek pro celou hospodu Nikoho, pane hostinský!
Asi chápu, co tím autor ( vlastně autorka ) chtěl říci. A pokud to chápu jinak, tak je to taky dobře, o tom by ta poézie měla být.
Líbí :)
26.06.2007 16:03:00 | Radek Holomčík