Hra na vlastní stín
Anotace: nevím nevím....jesli to někdo pochopí :D...kdyžtak napište koment :P
neplač
moje slzy jsou sladké
neroztírej svou vodu po stráních
padají mrtvý
ty se neohlížej
nevracej se do temných slují
svých dnů
nezaklínej červené oči
probdělých nocí
nezapírej proradnou zlost svou
jež na každém kroku čiší
probij mé srdce kopím
z prokletých lidí
ať už nikdy nemusím vidět
vykulené červánky svých dětí
Komentáře (2)
Komentujících (2)