je krásná a dlouhá, ... já bych taky "nechtěla přijít o svůj čas ... a ale ne o svou, ale Tvou budoucnost" - nějak bych tu souvislost tím jiným písmenem víc propojila, aspoň já to tak CÍTÍM, měj krásné dny! já mizím do přírody, tak zas jindy ...
06.07.2007 22:49:00 | ni.va
Cizinec? máš vstupní vízum
to srdce rtěnkou na dlani
razítkem je odstín vlasů,
co závidí i havrani,
nahlédni řádně do atlasu
kde očí modravá je tůň
co váhání odolala času
než jsi došel pro vízum
****
Jiří senior
03.07.2007 20:18:00 | j.c.
jé :) Terry... Toho mám moc ráda... Jinak: v té básni mi něco chybí... ale nevím co... škoda :(
30.06.2007 08:33:00 | black.heart
Ten pseudonym, to je jako zančka od auta.
HM, ZAJÍMAVÉ", řekl Smrť dutým hlasem. "PROČ TAK TRUCH-
LIT", natáhl svoji ruku. Kostnatou a kosou namířil na
člověka vedle tebe, co v hospodě umíral na raka. "TAK,
TO BYCHOM MĚLI", a než ses nadál, Zeměplošský Smrť byl
dávno pryč. Může být přece na několika místech najednou.
29.06.2007 14:14:00 | jehlaspichlas