Konec roku :(
Anotace: Konec roku, nostalgie, je to strasně na pytel..
Pár dní teď pauzu si dám
Smutek v srdci z toho mám
Konec roku dneska nastal
Hned z rána jsem se řádně nasral
Jsem byl letos v devítce
A teď už je konec, kurva drát
je to strasně na pytel
Já je ve třídě mám všechny rád
Těžká věc je odejít
život jde dál a já to vím
Však nezbývá mi jen o nich snít
A nějak to teď přežít
Takže si teď pauzu dám
Psát chvíly teď nehodlám
Ale jak se vlastně znám
Překousnu to a bude klid
A báseň novou budete brzy mít
Komentáře (1)
Komentujících (1)