Anotace: přečti-ucítíš...
jak už jsem jednou zdělil končí se koncovkama a má to rým to je básen, zkus jednou v životě napsat poezii....máš svůj styl tak když nechápeš jiné nemluv a tiše hled ...
29.07.2007 10:59:00 | Kedaras
Vypadá to dobře, ale jsem z toho .. jelen.
Šma ha-chaver Adonai eloheinu... :o)
29.06.2007 11:20:00 | Hesiona-Essylt