Souhlas, sice mi vynadáš a bu´deš kopat na všechny strany, že na formě zas tak nesejde, ale občas je třeba rýmy trochu učesat, aby vycházely a nenarušovaly výsledný efekt... Obsahově a pocitově super, vždyť ty víš, jak to se mnou teď je, zase ze mě křičí ta malá holka...
30.06.2007 17:02:00 | Gina Rocca
Po dnešku...Taky jsem princezna...,malá, ztracená,ve vlaku zklamání.Krásná básnička.
29.06.2007 22:57:00 | Veru