Dotek
Anotace: Na duši zabolí.snad víc než na těle
Dotek
Za prst chytlo se mě dítě
malé,špinavé,neznámé
svým pohledem řeklo:Mámo,chci tě!
Ušmudlané ručky a slzy v očích
plné,stesku,bolesti,bázně
ten pohled zabolel nás v srdcích
Víš,dítě,už nikdy nepřijde
za den,týden,měsíc,rok
Víš,už nikdy..
Komentáře (3)
Komentujících (3)