Anotace: Achjo..předem omluva za dýlku,tohle sem si poznamenal na diskotéce,kam jsem se dostal prvně po pár letech (je to čistě zápis z cca dvou hodin,proto je nepřehledná a otrhaná-jak mě to napadlo,tak sem zapsal). TOTO NENÍ UMĚNÍ
heeeeej! trefné... ostré! ako rana skalpelom -čistý rez, žiadne nejasné, rozstrapkané okreaje! k záveru básne ma napadá len- ak sa na to všetko dokážeš pozrieť takto, tak rozhodne šťastie máš..aj keď- blahoslavný chudobný duchom:-)))) - to je, samozrejme , trochu nadsázka, nie všetci, čo si idú "trsnúť" sú slaboduchý:-)))
13.08.2007 14:50:00 | gallatea
Tak jsem si ji přečetla znovu a řekla bych, že po tom týdenním odstupu mi to teprve došlo v plném rozsahu.
09.07.2007 19:46:00 | lidus
MY VÍME, ŽE TO NENÍ UMĚNÍ, tak se pořád neomlouvej! Ale úplně přesně a živě to vystihuje pocit těch zbytečných nocí se zbytečným bolením hlavy. Možná jsi to myslel jinak...
02.07.2007 19:40:00 | lidus
Vcelku výstižné, tky si tak podobně někdy připadám ... tos byl ve Zvoli?
02.07.2007 19:16:00 | Metalýza