Taky sem si tě našla podle komentů u mě a musím říct že tahle je moc hezká....až bude víc času pročtu si tě víc:)
21.08.2007 11:21:00 | už ne pernikova princezna
Děkuji za zastavení u fejetonu...neznám tě, a tak jsem se na tebe koukla, vzala jsem to podle nejlepšího hodnocení...a tahle se mi moc líbí...
12.08.2007 22:30:00 | Lota