Anotace: Snad... bych chtěla být zase ta usměvavá holka... a nejen ta naivní hromádka neštěstí...
To se nedá komentovat když to cítím úplně stejně a líbí se mi to ;)
06.07.2007 12:58:00 | black.heart
Třeba se vrátí někdy za sto let, až to budeš nejmíň čekat. To, co si opravdu přeješ se splní...
06.07.2007 11:42:00 | Marylin
vrací.. ale někdy je lepší si nekazit vzpomínky.. přesto doufej.. krásný jinak..
05.07.2007 22:40:00 | Terry