Anotace: Ono to zkusit asi de, ale když je smutek po ruce, tak to stejně dlouho nevydrží...
Řekla jsem si, že k tomuhle dílku určitě napíšu koment- ale najednou- nemám co. Prostě výborná. (Kdyby tohle řekl někdo mně, jsem ten nejodhodlanější človíček na Světě...)
06.07.2007 21:12:00 | Veru