Paní Deprese
Anotace: O pocitu deprese dalo by se říci. Jinak fakt nevim kde bych to měl zařadit.
Sbírka:
Smrt bez života
Černé brýle, černý plášť,
zbytek srdce
a má zášť.
Žena v černém oblečená,
přichází sem, zpívá,
však píseň je to uječená.
Má v srdci mráz
a chuť černých rtů,
snad zažil každý z nás.
Vsaje rtmi do útrob svých,
krásný i něžný,
lidský smích.
Deprese- toť jméno její,
přijde ke všem,
kteří se smějí.
A do svých obřích plic,
úsměvy skladuje
a to stále víc a víc.
Návratu pak není,
a po úsměvu,
zbyde nám jen snění.
Komentáře (1)
Komentujících (1)