Anotace: Napsáno, když mi bylo smutno po Vlčkovi.. :(
Nechci být pesimista, ale tomu, co tady dole napsal MS moc nevěřím... jak z americkýho filmu, když opravdu chceš, dokážeš cokoliv. Člověk si musí svá přání umět vybírat, pak ho možná realita tolik nezklame.
10.07.2007 17:11:00 | cermik
Žádné přání se nerozplyne do tmy, pokud člověk opravdu chce a jde si za ním... Hlavu vzhůru...
09.07.2007 09:04:00 | Miro Sparkus