Kam odchází naděje
Anotace: Opouští nás.. A zvony přestávají znít
Kostelní zvony
Smutně znějí
Hřbitov zeje prázdnotou
Nikdo zde již není
( Bim Bam )
Déšť pleská po oknech
Smích upadne v zapomnění
Není naděje, že to něco změní
To jen zvony zní
( Bim Bam )
Náhrobky se rozpadají
A přece se něco mění
Zvony přestávají znít
Naděje odchází
( Ale, kam jen chce jít ? )
Komentáře (0)